De Invasie van België gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Invasie van België gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De invasie van België

De Invasie van België gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe, avontuurlijke spelprogramma De invasie van België beginnen tien Bekende Nederlanders aan een welhaast onmogelijke uitdaging: België binnenvallen en het land inlijven bij Nederland. Bekende Vlamingen komen in verzet en roepen de hele Vlaamse bevolking op de Nederlanders aan te geven. OpdrachtgeverDe mysterieuze opdrachtgever 'De Kolonel' geeft tien BN'ers de taak België binnen te vallen met maar één doel: de Nederlandse vlag hijsen en het land claimen. Bekende Vlamingen proberen dit te voorkomen door alle Vlamingen te mobiliseren en de Nederlanders op te pakken. De Nederlanders hebben één probleem: er is nog geen vlag. Die moeten ze verdienen door zware opdrachten uit te voeren waarbij de Belgen op de kast worden gejaagd. DeelnemersHet Nederlandse team is verdeeld in vijf duo's: Jasper Demollin en Tim Senders Dio en Géza Weisz Dolshe en Olcay Gulsen Anouk Hoogendijk en Gers Pardoel Tess Milne en Simon Zijlemans Bekijk ook De Geknipte Gast: Olcay Gulsen emotioneel als ze over relatie met haar vader praat Bekijk deze video » Olcay Gulsen over misstanden bij Chinese mode-imperium Shein: "Ik ben er totaal niet van geschrokken" (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe, avontuurlijke spelprogramma De invasie van België beginnen tien Bekende Nederlanders aan een welhaast onmogelijke uitdaging: België binnenvallen en het land inlijven bij Nederland. Bekende Vlamingen komen in verzet en roepen de hele Vlaamse bevolking op de Nederlanders aan te geven.

Opdrachtgever
De mysterieuze opdrachtgever 'De Kolonel' geeft tien BN'ers de taak België binnen te vallen met maar één doel: de Nederlandse vlag hijsen en het land claimen. Bekende Vlamingen proberen dit te voorkomen door alle Vlamingen te mobiliseren en de Nederlanders op te pakken. De Nederlanders hebben één probleem: er is nog geen vlag. Die moeten ze verdienen door zware opdrachten uit te voeren waarbij de Belgen op de kast worden gejaagd.

Deelnemers
Het Nederlandse team is verdeeld in vijf duo's:

  • Jasper Demollin en Tim Senders
  • Dio en Géza Weisz
  • Dolshe en Olcay Gulsen
  • Anouk Hoogendijk en Gers Pardoel
  • Tess Milne en Simon Zijlemans

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV