Wilfred Genee vergelijkt Bas Nijhuis met Matthijs van Nieuwkerk: 'Jij bent ook een patiënt'

Wilfred Genee vergelijkt Bas Nijhuis met Matthijs van Nieuwkerk: 'Jij bent ook een patiënt'

Maandag 21 november 2022 om 09:08

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> vergelijkt Bas Nijhuis met <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Jij bent ook een patiënt' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na afloop van de eerste uitzending van De Oranjewinter praat Wilfred Genee even na met bargast Bas Nijhuis. De uitzending werd gedomineerd door een stevige discussie over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk, waarbij vooral René van der Gijp gepikeerd was over het 'vernederen' van andere mensen door Van Nieuwkerk. Dan ben je volgens hem 'een patiënt'. Genee vergelijkt Nijhuis met Van Nieuwkerk, omdat de scheidsrechter ook veel rare dingen doet: "Jij bent ook een patiënt!" Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na afloop van de eerste uitzending van De Oranjewinter praat Wilfred Genee even na met bargast Bas Nijhuis. De uitzending werd gedomineerd door een stevige discussie over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk, waarbij vooral René van der Gijp gepikeerd was over het 'vernederen' van andere mensen door Van Nieuwkerk. Dan ben je volgens hem 'een patiënt'. Genee vergelijkt Nijhuis met Van Nieuwkerk, omdat de scheidsrechter ook veel rare dingen doet: "Jij bent ook een patiënt!"

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's