Sneijder, Koeman & Kieft: 'Nederland haalt WK-finale in Qatar NIET' (Villa Oranje)

Sneijder, Koeman & Kieft: 'Nederland haalt WK-finale in Qatar NIET' (Villa Oranje)

Maandag 21 november 2022 om 10:17

Frank Evenblij besprak in Villa Oranje de verwachtingen van het Nederlands Elftal tijdens het WK in Qatar met onder anderen Wesley Sneijder, Ronald Koeman & Wim Kieft en die blijken allemaal niet te geloven in WK-winst. Steker nog: ze denken alledrie dat de Oranjemannen de finale niet eens gaan halen.

Bekijk het fragment van Villa Oranje hieronder. Villa Oranje is nu te zien bij Videoland.

Sneijder, Koeman &amp; Kieft: 'Nederland haalt <em>WK-finale</em> in Qatar NIET' (Villa Oranje) Frank Evenblij besprak in Villa Oranje de verwachtingen van het Nederlands Elftal tijdens het WK in Qatar met onder anderen Wesley Sneijder, Ronald Koeman & Wim Kieft en die blijken allemaal niet te geloven in WK-winst. Steker nog: ze denken alledrie dat de Oranjemannen de finale niet eens gaan halen. Bekijk het fragment van Villa Oranje hieronder. Villa Oranje is nu te zien bij Videoland. Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Wilfred Genee begint verkleed als Arabische sjeik aan De Oranjewinter Bekijk deze video » Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier' Bekijk deze video »
TV :
Sneijder, Koeman & Kieft: 'Nederland haalt WK-finale in Qatar NIET' (Villa Oranje)

Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's