Özcan Akyol: 'Matthijs van Nieuwkerk is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (De Oranjewinter)

Özcan Akyol: 'Matthijs van Nieuwkerk is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (De Oranjewinter)

Het gaat de afgelopen dagen vooral heel veel óver Matthijs van Nieuwkerk, die verguisd wordt vanwege wangedrag in zijn tijd bij De Wereld Draait Door en inmiddels ook is opgestapt bij BNNVARA, maar we horen weinig van de presentator zelf. Hoe ervaart die alle ophef? Özcan Akyol heeft hem gesproken en vertelt: 'Ik heb hem gebeld en hij maakt een heel aangeslagen indruk. Verdrietig en ik denk ook wel overrompeld. Ik denk niet dat hij had gedacht dat dit zo groot zou worden.'

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. Na 7min30 komt Akyol aan het woord over zijn gesprek met Van Nieuwkerk.

Özcan Akyol: '<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (<em>De Oranjewinter</em>) Het gaat de afgelopen dagen vooral heel veel óver Matthijs van Nieuwkerk, die verguisd wordt vanwege wangedrag in zijn tijd bij De Wereld Draait Door en inmiddels ook is opgestapt bij BNNVARA, maar we horen weinig van de presentator zelf. Hoe ervaart die alle ophef? Özcan Akyol heeft hem gesproken en vertelt: 'Ik heb hem gebeld en hij maakt een heel aangeslagen indruk. Verdrietig en ik denk ook wel overrompeld. Ik denk niet dat hij had gedacht dat dit zo groot zou worden.' Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. Na 7min30 komt Akyol aan het woord over zijn gesprek met Van Nieuwkerk. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wilfred Genee vergelijkt Bas Nijhuis met Matthijs van Nieuwkerk: 'Jij bent ook een patiënt' Bekijk deze video » Guido den Aantrekker sloopt Matthijs van Nieuwkerk: 'Sociaal autisme' (Shownieuws) Bekijk deze video » Inge ter Brake over wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen' Bekijk deze video »
TV :
Özcan Akyol: 'Matthijs van Nieuwkerk is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (De Oranjewinter)

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's