Zien: John de Bever verrast fans met optreden als kerstman (Shownieuws)

Zien: John de Bever verrast fans met optreden als kerstman (Shownieuws)

John de Bever trekt een paar dagen met zijn fans op, en hij heeft een bijzondere verrassing voor ze. Tijdens een optreden besluit hij niet als zichzelf van de showtrap te komen, maar als de kerstman. Volgens zijn partner Kees zien de fans John zelf al genoeg dus is dit leuk voor de afwisseling.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: John de Bever verrast fans met optreden als kerstman (<em>Shownieuws</em>) John de Bever trekt een paar dagen met zijn fans op, en hij heeft een bijzondere verrassing voor ze. Tijdens een optreden besluit hij niet als zichzelf van de showtrap te komen, maar als de kerstman. Volgens zijn partner Kees zien de fans John zelf al genoeg dus is dit leuk voor de afwisseling. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kees (man John de Bever) over haartransplantatie: 'Onmenselijk en verschrikkelijk' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's