Maandag in Expeditie Robinson: er wordt een plan gemaakt om Thijs eruit te stemmen

Maandag in Expeditie Robinson: er wordt een plan gemaakt om Thijs eruit te stemmen

Niek Roozen wil in Expeditie Robinson onder de macht van Thijs Boermans uit komen en hij heeft een plan. Hij vertelt Ferry Weertman dat Thijs hem eruit wil stemmen, en ze besluiten om zelf Thijs naar huis te sturen. En ze proberen andere expeditieleden mee te krijgen. Ferry heeft echter al twee keer anders gestemd dan hij van tevoren zei, dus Harry Piekema is heel duidelijk. “Ik wil wel dat je deze keer echt straight bent, anders word ik heel erg pissig op je.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Maandag in <em>Expeditie Robinson</em>: er wordt een plan gemaakt om Thijs eruit te stemmen Niek Roozen wil in Expeditie Robinson onder de macht van Thijs Boermans uit komen en hij heeft een plan. Hij vertelt Ferry Weertman dat Thijs hem eruit wil stemmen, en ze besluiten om zelf Thijs naar huis te sturen. En ze proberen andere expeditieleden mee te krijgen. Ferry heeft echter al twee keer anders gestemd dan hij van tevoren zei, dus Harry Piekema is heel duidelijk. “Ik wil wel dat je deze keer echt straight bent, anders word ik heel erg pissig op je.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Harry Piekema ging naar therapeut ter voorbereiding op deelname Expeditie Robinson (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Niels is in Expeditie Robinson ruim 8 kilo afgevallen: ‘Echt fucking veel man’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV