Angela de Jong verbaasd dat columns stof doen opwaaien: ‘Erg lange tenen’

Angela de Jong verbaasd dat columns stof doen opwaaien: ‘Erg lange tenen’

Monday 21 November 2022 om 16:11

Angela de Jong verbaast zich in Aran on Tour over het feit dat haar colums zo veel stof doen opwaaien. Ze merkt dat de groten van het entertainment-vak vaak beter met kritiek kunnen omgaan dan de sterren die daar net onder zitten. Ze vindt wel dat de BN’ers tegenwoordig ‘erg lange tenen’ hebben. Ook vertelt De Jong over haar echtgenoot, de privélevens van haar kinderen en de bedreigingen die ze krijgt.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong verbaasd dat columns stof doen opwaaien: ‘Erg lange tenen’ Angela de Jong verbaast zich in Aran on Tour over het feit dat haar colums zo veel stof doen opwaaien. Ze merkt dat de groten van het entertainment-vak vaak beter met kritiek kunnen omgaan dan de sterren die daar net onder zitten. Ze vindt wel dat de BN’ers tegenwoordig ‘erg lange tenen’ hebben. Ook vertelt De Jong over haar echtgenoot, de privélevens van haar kinderen en de bedreigingen die ze krijgt. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Lex Uiting uitgekafferd door redactie De Wereld Draait Door Bekijk deze video » Jakhals Thijs doet in RTL Boulevard eigen boekje open over angstcultuur bij 'DWDD' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Angela de Jong verbaasd dat columns stof doen opwaaien: ‘Erg lange tenen’

Actuele video's

Meer actuele video's