Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen

Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen

In Lang Leve De Liefde is het altijd de grote vraag wat de vrijgezellen van elkaar vinden. Jana laat aan haar vriendinnen haar mening over Zino weten, maar ze communiceert in codetaal. Code zwart betekent dat de date een grote ramp is, bij code goud zit het helemaal goed. Nu is het de grote vraag welke code ze doorstuurt…

Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen In Lang Leve De Liefde is het altijd de grote vraag wat de vrijgezellen van elkaar vinden. Jana laat aan haar vriendinnen haar mening over Zino weten, maar ze communiceert in codetaal. Code zwart betekent dat de date een grote ramp is, bij code goud zit het helemaal goed. Nu is het de grote vraag welke code ze doorstuurt… Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Kim heeft nog nooit wijn geproefd, Marcel is ‘stouter’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV