Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Leila om een vieze jas

Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Leila om een vieze jas

Maandag 21 november 2022 om 15:56

In Een Jaar Van Je Leven krijgt Moraima het aan de stok met Leila. Er is verf op de jas van Leila terechtgekomen en daar is ze niet blij mee. Moraima vertelt dat ze het niet expres heeft gedaan, maar het gesprek escaleert al snel.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: heftige ruzie Moraima en Leila om een vieze jas In Een Jaar Van Je Leven krijgt Moraima het aan de stok met Leila. Er is verf op de jas van Leila terechtgekomen en daar is ze niet blij mee. Moraima vertelt dat ze het niet expres heeft gedaan, maar het gesprek escaleert al snel. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: 10 deelnemers weggespeeld, deze 30 gaan voor miljoen euro Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey schiet compleet uit z’n slof om sigaretten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's