De Volkskrant: 'Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA'

De Volkskrant: 'Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA'

Het onthullende onderzoeksartikel van 'de Volkskrant' over het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk bij 'De Wereld Draait Door', slaat in Hilversum en omgeving in als een bom! De Hoofdredacteur van Volkskrant, Pieter Klok, is niet verbaast. "BNNVARA is continu gewaarschuwd: 'Dit succes is veel belangrijker dan de mensen die er last van hadden,'zeiden zij. Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA," aldus Pieter Klok. Het onderzoek wat er gaat komen is een extern en onafhankelijk onderzoek.

Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Volkskrant</em>: 'Het ligt niet alleen bij <em>Matthijs</em>, maar ook bij <em>BNNVARA</em>' Het onthullende onderzoeksartikel van 'de Volkskrant' over het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk bij 'De Wereld Draait Door', slaat in Hilversum en omgeving in als een bom! De Hoofdredacteur van Volkskrant, Pieter Klok, is niet verbaast. "BNNVARA is continu gewaarschuwd: 'Dit succes is veel belangrijker dan de mensen die er last van hadden,'zeiden zij. Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA," aldus Pieter Klok. Het onderzoek wat er gaat komen is een extern en onafhankelijk onderzoek. Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee vergelijkt Bas Nijhuis met Matthijs van Nieuwkerk: 'Jij bent ook een patiënt' Bekijk deze video » Inge ter Brake over wangedrag Matthijs van Nieuwkerk: 'Mensen bang om zelf schuld te krijgen' Bekijk deze video » Özcan Akyol: 'Matthijs van Nieuwkerk is aangeslagen, verdrietig en overrompeld' (De Oranjewinter) Bekijk deze video »
TV :
De Volkskrant: 'Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV