NOS WK Voetbal: Mexico - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Mexico - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Mexico - Polen (WK voetbal)

NOS WK Voetbal: Mexico - Polen eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Mexico - Polen in Groep C van het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd tussen deze twee landen, die behoorlijk aan elkaar gewaagd lijken, is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Nederlandse inbrengMexico neemt een flinke 'Nederlandse' inbreng mee naar het WK voetbal in Qatar. Edson Álvarez, Jorge Sánchez (beiden Ajax) en Érick Gutiérrez (PSV) zijn nog actief in de Eredivisie. Daarnaast zijn er diverse spelers mee met een verleden in ons land, zoals Héctor Moreno (AZ, PSV) en Hirving Lozano (PSV). Kunnen de Mexicanen hun toernooi beginnen met een overwinning op Polen? LewandowskiPolen moet het vooral hebben van de inbreng van Robert Lewandowski. De steraanvaller van FC Barcelona is ook aanvoerder van zijn elftal, maar kampt met een team dat duidelijk niet aan zijn niveau kan tippen. Met Feyenoorder Sebastian Szymański zien we ook hier een Nederlandse inbreng. Verder zijn ook spelers als keeper Wojciech Szczęsny, Piotr Zieliński (Napoli) en voormalig Ajacied Arkadiusz Milik mee. Bekijk ook Clairy Polak over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (Op1) Bekijk deze video » Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Mexico - Polen in Groep C van het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd tussen deze twee landen, die behoorlijk aan elkaar gewaagd lijken, is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Nederlandse inbreng
Mexico neemt een flinke 'Nederlandse' inbreng mee naar het WK voetbal in Qatar. Edson Álvarez, Jorge Sánchez (beiden Ajax) en Érick Gutiérrez (PSV) zijn nog actief in de Eredivisie. Daarnaast zijn er diverse spelers mee met een verleden in ons land, zoals Héctor Moreno (AZ, PSV) en Hirving Lozano (PSV). Kunnen de Mexicanen hun toernooi beginnen met een overwinning op Polen?

Lewandowski
Polen moet het vooral hebben van de inbreng van Robert Lewandowski. De steraanvaller van FC Barcelona is ook aanvoerder van zijn elftal, maar kampt met een team dat duidelijk niet aan zijn niveau kan tippen. Met Feyenoorder Sebastian Szymański zien we ook hier een Nederlandse inbreng. Verder zijn ook spelers als keeper Wojciech Szczęsny, Piotr Zieliński (Napoli) en voormalig Ajacied Arkadiusz Milik mee.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV