Noa Vahle pakt KNVB-directeur aan om OneLove-band: 'U zou poot stijf houden'

Noa Vahle pakt KNVB-directeur aan om OneLove-band: 'U zou poot stijf houden'

Dinsdag 22 november 2022 om 08:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> pakt KNVB-directeur aan om <em>OneLove</em>-band: 'U zou poot stijf houden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Het is inmiddels wel duidelijk dat Noa Vahle niet op haar mondje gevallen is. Zij confronteerde maandag KNVB-directeur Marianne van Leeuwen met het feit dat aanvoerder Virgil van Dijk tóch niet met de OneLove-band zou spelen, omdat er een sanctie op zou staan (een gele kaart). "Wij spraken elkaar in Zeist. [...] Toen vroeg ik u: als de FIFA het verbiedt, houden jullie dan je poot stijf? En jij zei 'ja'." Van Leeuwen krabbelt op Mark Rutte-achtige wijze terug: "Ik kan me niet herinneren dat ik het precies op die manier heb gezegd..." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het is inmiddels wel duidelijk dat Noa Vahle niet op haar mondje gevallen is. Zij confronteerde maandag KNVB-directeur Marianne van Leeuwen met het feit dat aanvoerder Virgil van Dijk tóch niet met de OneLove-band zou spelen, omdat er een sanctie op zou staan (een gele kaart). "Wij spraken elkaar in Zeist. [...] Toen vroeg ik u: als de FIFA het verbiedt, houden jullie dan je poot stijf? En jij zei 'ja'." Van Leeuwen krabbelt op Mark Rutte-achtige wijze terug: "Ik kan me niet herinneren dat ik het precies op die manier heb gezegd..."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's