Yvonne Coldeweijer: André Hazes schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video)

Yvonne Coldeweijer: André Hazes schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video)

Met al het nieuws rondom het WK in Qatar zou je bijna denken dat er geen ander nieuws is. Bijna: want Yvonne Coldeweijer gooit weer eens wat Hazes-gossip het internet op. Ze is in het bezit gekomen van een nogal persoonlijke brief die André Hazes zou hebben geschreven aan Sarah van Soelen, een van zijn exen, en haar ouders.

Wie heeft gelekt?
Coldeweijer kreeg de brief gewoon bij de post en de grote vraag is natuurlijk: wie heeft die gestuurd? Was het Sarah zelf? Was het Rachel Hazes? Wie heeft baat bij het uitlekken van het zeer persoonlijke schrijfsel? Vertrouwelijk blijft het in ieder geval niet langer want Yvonne, die vindt dat André een zeer slechte kant van zichzelf laat zien in de brief, leest zijn hele epistel voor:

Yvonne Coldeweijer: <em>André Hazes</em> schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video) Met al het nieuws rondom het WK in Qatar zou je bijna denken dat er geen ander nieuws is. Bijna: want Yvonne Coldeweijer gooit weer eens wat Hazes-gossip het internet op. Ze is in het bezit gekomen van een nogal persoonlijke brief die André Hazes zou hebben geschreven aan Sarah van Soelen, een van zijn exen, en haar ouders. Wie heeft gelekt?Coldeweijer kreeg de brief gewoon bij de post en de grote vraag is natuurlijk: wie heeft die gestuurd? Was het Sarah zelf? Was het Rachel Hazes? Wie heeft baat bij het uitlekken van het zeer persoonlijke schrijfsel? Vertrouwelijk blijft het in ieder geval niet langer want Yvonne, die vindt dat André een zeer slechte kant van zichzelf laat zien in de brief, leest zijn hele epistel voor: Bekijk ook Sarah van Soelen wil niet over André Hazes praten maar doet het toch (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: Sarah Salah klapt uit school over relatie met André Hazes Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'André Hazes heeft nog steeds issues' (video) Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: André Hazes schreef deze heftige brief aan Sarah van Soelen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's