Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo'

Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo'

Een deelnemer van Lang Leve de Liefde maakt zijn date flink aan het blozen wanneer hij haar vertelt wat hij zoal leuk aan haar vindt: 'Sommige mensen kunnen gewoon geen tattoos hebben maar ik vind het er bij jou echt heel tof uitzien.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Ongemak in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik ga helemaal blozen hierzo' Een deelnemer van Lang Leve de Liefde maakt zijn date flink aan het blozen wanneer hij haar vertelt wat hij zoal leuk aan haar vindt: 'Sommige mensen kunnen gewoon geen tattoos hebben maar ik vind het er bij jou echt heel tof uitzien.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV