Chateau Meiland: Martien heeft het warm, erg warm

Chateau Meiland: Martien heeft het warm, erg warm

Dinsdag 22 november 2022 om 13:58

Slopen, klussen en herinrichten.. dat zijn toch wel de dingen die de Meilandjes goed kunnen en graag doen. Gelukkig leent het nieuwe huis in Noordwijk zich daar uitstekend voor. Martien krijgt het er echter maar warm van: 'Ik heb het zo heet.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: <em>Martien</em> heeft het warm, erg warm Slopen, klussen en herinrichten.. dat zijn toch wel de dingen die de Meilandjes goed kunnen en graag doen. Gelukkig leent het nieuwe huis in Noordwijk zich daar uitstekend voor. Martien krijgt het er echter maar warm van: 'Ik heb het zo heet.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: Maxime past trouwjurken Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime & Leroy oefenen openingsdans bruiloft Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien heeft het warm, erg warm

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's