Bekijk: grote namen bij Huis van Oranje, de sfeer zit er goed in

Bekijk: grote namen bij Huis van Oranje, de sfeer zit er goed in

Het Huis van Oranje wordt hét KNVB fan-event in Nederland tijdens het WK 2022. Met optredens van topartiesten maken we er samen met 55.000 andere Oranjefans het grootste voetbalfeest ooit van! Zo zetten Xander de Buisonjé, Ronnie Flex en Flemming, vol in op Nederland.

Het Huis van Oranje is tijdens het WK te volgen bij Radio 538, 538 TV en 538.nl. Kijk hier naar het studioprogramma in het Huis van Oranje.

Bekijk hieronder de video van Shownieuws.

Bekijk: grote namen bij <em>Huis van Oranje</em>, de sfeer zit er goed in Het Huis van Oranje wordt hét KNVB fan-event in Nederland tijdens het WK 2022. Met optredens van topartiesten maken we er samen met 55.000 andere Oranjefans het grootste voetbalfeest ooit van! Zo zetten Xander de Buisonjé, Ronnie Flex en Flemming, vol in op Nederland. Het Huis van Oranje is tijdens het WK te volgen bij Radio 538, 538 TV en 538.nl. Kijk hier naar het studioprogramma in het Huis van Oranje. Bekijk hieronder de video van Shownieuws. Bekijk ook Kijk LIVE naar het studioprogramma van 538 bij Huis van Oranje in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV