Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video)

Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video)

Het botert nog niet helemaal tussen Peter en zijn date. Peter is niet de meest sportieve persoon en heeft dan ook de nodige lichaamsbeweging in te halen. Dit doen zij samen op de fiets en voor hem voelt het alsof hij de Alpe d'Huez aan het fietsen is.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video) Het botert nog niet helemaal tussen Peter en zijn date. Peter is niet de meest sportieve persoon en heeft dan ook de nodige lichaamsbeweging in te halen. Dit doen zij samen op de fiets en voor hem voelt het alsof hij de Alpe d'Huez aan het fietsen is. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: onenigheid over hoe je vanille uitspreekt Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's