Jack van Gelder in HLF8 over opgepakte Mohamed Ihattaren: "Dood en doodzonde"

Jack van Gelder in HLF8 over opgepakte Mohamed Ihattaren: "Dood en doodzonde"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Voetballer Mohammed Ihattaren is vandaag opgepakt vanwege ernstige bedreiging. Een domper voor de carrière van het voetbaltalent. Jack van Gelder reageert op het nieuws: "Het is dood en doodzonde, hij is klaarblijkelijk in verkeerde kringen terechtgekomen." Hij noemt het doodzonde omdat er zoveel potentieel in de jonge voetballer zit.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Jack van Gelder in <em>HLF8</em> over opgepakte <em>Mohamed Ihattaren</em>: &quot;Dood en doodzonde&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Voetballer Mohammed Ihattaren is vandaag opgepakt vanwege ernstige bedreiging. Een domper voor de carrière van het voetbaltalent. Jack van Gelder reageert op het nieuws: "Het is dood en doodzonde, hij is klaarblijkelijk in verkeerde kringen terechtgekomen." Hij noemt het doodzonde omdat er zoveel potentieel in de jonge voetballer zit. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV