Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Zeeman confronteert

Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending Misdaadverslaggever en -bestrijder Thijs Zeeman is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert. In de eerste aflevering wordt meteen pijnlijk duidelijk waarom dit programma nog steeds zo noodzakelijk is. Een mega-manipulator maakt het leven van meerdere slachtoffers helemaal kapot. ConfrontatieOm te voorkomen dat deze mega-manipulator nóg meer slachtoffers zal maken, spoort Zeeman hem op - en gaat de confrontatie met hem aan. Zeeman vertelt: "Daders die hun misdaden kunnen plegen omdat ze erin geslaagd zijn eerst een sterke vriendschappelijke of intieme band met hun slachtoffers aan te gaan vind ik misschien wel het ergste soort. [...] Het zijn juist déze daders die ik in gráág met een bezoekje vereer." Spoor van vernielingVerder gaat Zeeman onder meer de confrontatie aan met iemand die op een slinkse manier vertrouwen weet te winnen bij zijn slachtoffers en zo heel veel geld van hen binnensleept en een spoor van vernieling achterlaat. Dit leidt zelfs tot meerdere confrontaties. Daarnaast bevat dit seizoen een zaak die klein lijkt te beginnen, maar zich ontvouwt tot een speurtocht naar een van de meest doorgewinterde oplichters die Zeeman en zijn team ooit meemaakten. De politie heeft hem nog niet kunnen vinden. Bekijk ook Zeeman confronteert: waanstalker is al 19 jaar bezig met stalken en bemachtigt huissleutel (video) Bekijk deze video » Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot" Bekijk deze video »
Uitzending :
Zeeman Confronteert gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Misdaadverslaggever en -bestrijder Thijs Zeeman is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert. In de eerste aflevering wordt meteen pijnlijk duidelijk waarom dit programma nog steeds zo noodzakelijk is. Een mega-manipulator maakt het leven van meerdere slachtoffers helemaal kapot.

Confrontatie
Om te voorkomen dat deze mega-manipulator nóg meer slachtoffers zal maken, spoort Zeeman hem op - en gaat de confrontatie met hem aan. Zeeman vertelt: "Daders die hun misdaden kunnen plegen omdat ze erin geslaagd zijn eerst een sterke vriendschappelijke of intieme band met hun slachtoffers aan te gaan vind ik misschien wel het ergste soort. [...] Het zijn juist déze daders die ik in gráág met een bezoekje vereer."

Spoor van vernieling
Verder gaat Zeeman onder meer de confrontatie aan met iemand die op een slinkse manier vertrouwen weet te winnen bij zijn slachtoffers en zo heel veel geld van hen binnensleept en een spoor van vernieling achterlaat. Dit leidt zelfs tot meerdere confrontaties. Daarnaast bevat dit seizoen een zaak die klein lijkt te beginnen, maar zich ontvouwt tot een speurtocht naar een van de meest doorgewinterde oplichters die Zeeman en zijn team ooit meemaakten. De politie heeft hem nog niet kunnen vinden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV