Krijgt Fidan Ekiz hoofdrol Grease? "Ze zeggen dat ik niet kan zingen maar dat is niet waar!" (HLF8)

Krijgt Fidan Ekiz hoofdrol Grease? "Ze zeggen dat ik niet kan zingen maar dat is niet waar!" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De musical 'Grease' komt weer naar Nederland maar het is nog niet bekend wie de rol van Sandy gaat spelen vertelt Albert Verlinde in HLF8. "Zullen we het vanavond dan maar vertellen?" grapt Fidan Ekiz. "Ja, ze zeggen dat ik niet kan zingen maar dat is niet waar!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Krijgt <em>Fidan Ekiz</em> hoofdrol <em>Grease</em>? &quot;Ze zeggen dat ik niet kan zingen maar dat is niet waar!&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De musical 'Grease' komt weer naar Nederland maar het is nog niet bekend wie de rol van Sandy gaat spelen vertelt Albert Verlinde in HLF8. "Zullen we het vanavond dan maar vertellen?" grapt Fidan Ekiz. "Ja, ze zeggen dat ik niet kan zingen maar dat is niet waar!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV