HLF8 gemist? Grease komt terug naar Nederland: "Publiek heeft behoefte aan titel die ze kennen"

HLF8 gemist? Grease komt terug naar Nederland: "Publiek heeft behoefte aan titel die ze kennen"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Binnenkort zien we de leren jassen, peukjes en glanzende auto's weer op het podium verschijnen, Grease komt weer naar Nederland! Albert Verlinde kan er alles over vertellen: "Het theater heeft het niet zo makkelijk op dit moment. Het publiek heeft behoefte aan een titel die ze kennen."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? <em>Grease</em> komt terug naar Nederland: &quot;Publiek heeft behoefte aan titel die ze kennen&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Binnenkort zien we de leren jassen, peukjes en glanzende auto's weer op het podium verschijnen, Grease komt weer naar Nederland! Albert Verlinde kan er alles over vertellen: "Het theater heeft het niet zo makkelijk op dit moment. Het publiek heeft behoefte aan een titel die ze kennen." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV