Gele kaart voor Djedi in Een Jaar Van Je Leven

Gele kaart voor Djedi in Een Jaar Van Je Leven

Dinsdag 22 november 2022 om 21:58

In Een Jaar Van Je Leven wordt een gele kaart uitgedeeld aan deelnemer Djedi. Daar hoort een straf bij: er gaat 10.000 euro uit de prijzenpot! Wat heeft Djedi gedaan waar de hele groep voor moet boeten?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Gele kaart voor <em>Djedi</em> in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> In Een Jaar Van Je Leven wordt een gele kaart uitgedeeld aan deelnemer Djedi. Daar hoort een straf bij: er gaat 10.000 euro uit de prijzenpot! Wat heeft Djedi gedaan waar de hele groep voor moet boeten? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: 10 deelnemers weggespeeld, deze 30 gaan voor miljoen euro Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey schiet compleet uit z’n slof om sigaretten Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Leila om een vieze jas Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's