Zeeman Confronteert: hoe gaat het nu met de slachtoffers van meestermanipulator Saul?

Zeeman Confronteert: hoe gaat het nu met de slachtoffers van meestermanipulator Saul?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Zeeman Confronteert is de hoofdrol weggelegd voor meestermanipulator Saul. Hij is iemand die in een totale waanwereld leeft en heeft derhalve slachtoffers gemaakt, waaronder zijn twee exen Tessa en Agatha. Na de aflevering vertelt Thijs in 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu' hoe het met de slachtoffers van Saul gaat en geeft een update over de zaak.

Bekijk het fragment uit 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu' hieronder:

<em>Zeeman Confronteert</em>: hoe gaat het nu met de slachtoffers van meestermanipulator Saul? In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Zeeman Confronteert is de hoofdrol weggelegd voor meestermanipulator Saul. Hij is iemand die in een totale waanwereld leeft en heeft derhalve slachtoffers gemaakt, waaronder zijn twee exen Tessa en Agatha. Na de aflevering vertelt Thijs in 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu' hoe het met de slachtoffers van Saul gaat en geeft een update over de zaak. Bekijk het fragment uit 'Zeeman Confronteert: Hoe Is Het Nu' hieronder: Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thijs Zeeman wordt aangepakt in Special Forces VIPS: "Je hebt het opgekloot" Bekijk deze video » Dinsdag in Zeeman Confronteert: 'Mega-manipulator Saul wordt ontmaskerd Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert: hoe gaat het nu met de slachtoffers van meestermanipulator Saul?

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zeeman confronteert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV