Shownieuws: 'Yolanthe Cabau WOEST op modemerk Balenciaga'

Shownieuws: 'Yolanthe Cabau WOEST op modemerk Balenciaga'

Yolanthe Cabau en haar stichting Free a Girl zijn not amused over een nieuwe reclamecampagne van modemerk Balenciaga: 'Ze hebben kindjes met een beer in de hand getoond, die sm-pakjes aan hadden. Ook was er bondagemateriaal te zien', vertelt Anouk Smulders.

'Niet goed over nagedacht'
Yolanthes stichting heeft de Bijenkorf nu zelfs gevraagd om het merk te boycotten en Balenciaga heeft inmiddels gereageerd op alle ophef. Ze laten weten: 'We hebben hier niet goed over nagedacht en hadden nooit een kind in deze campagne, in deze cominatie, moeten gebruiken', aldus Smulders.

Bekijk het fragment van Shownieuws over Balenciaga hieronder

Shownieuws: 'Yolanthe Cabau WOEST op modemerk <em>Balenciaga</em>' Yolanthe Cabau en haar stichting Free a Girl zijn not amused over een nieuwe reclamecampagne van modemerk Balenciaga: 'Ze hebben kindjes met een beer in de hand getoond, die sm-pakjes aan hadden. Ook was er bondagemateriaal te zien', vertelt Anouk Smulders. 'Niet goed over nagedacht'Yolanthes stichting heeft de Bijenkorf nu zelfs gevraagd om het merk te boycotten en Balenciaga heeft inmiddels gereageerd op alle ophef. Ze laten weten: 'We hebben hier niet goed over nagedacht en hadden nooit een kind in deze campagne, in deze cominatie, moeten gebruiken', aldus Smulders. Bekijk het fragment van Shownieuws over Balenciaga hieronder Bekijk ook Johan Derksen grapt na klacht Hélène Hendriks over formaat dildo: 'Je bent mij gewend' Bekijk deze video » BEAU: 'The Real Housewives of Amsterdam stomen hun vagina' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's