Astrid Joosten over Volkskrantartikel 'DWDD': "Ik vond het zo erg!” (Op1)

Astrid Joosten over Volkskrantartikel 'DWDD': "Ik vond het zo erg!” (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Astrid Joosten</em> over Volkskrantartikel <em>'DWDD'</em>: &quot;Ik vond het zo erg!” (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. BNNVARA ligt inmiddels onder een vergrootglas na publicatie van het Volkskrantartikel over de misstanden bij het gevierde programma 'DWDD'. Astrid Joosten is te gast bij Op1, na lang nadenken of ze wel moest komen. Toen ze het artikel afgelopen zaterdag las waren haar emoties: "Verbijstering, boosheid en schaamte. Ik schaamde me voor het bedrijf waar ik werk. Ik vond het zo erg!” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Astrid Joosten over Volkskrantartikel 'DWDD': "Ik vond het zo erg!” (Op1)

BNNVARA ligt inmiddels onder een vergrootglas na publicatie van het Volkskrantartikel over de misstanden bij het gevierde programma 'DWDD'. Astrid Joosten is te gast bij Op1, na lang nadenken of ze wel moest komen. Toen ze het artikel afgelopen zaterdag las waren haar emoties: "Verbijstering, boosheid en schaamte. Ik schaamde me voor het bedrijf waar ik werk. Ik vond het zo erg!”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's