Johan Derksen haalt uit naar Gijs Groenteman: 'Met zo'n hoofd kun je niet op tv'

Johan Derksen haalt uit naar Gijs Groenteman: 'Met zo'n hoofd kun je niet op tv'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar <em>Gijs Groenteman</em>: 'Met zo'n hoofd kun je niet op tv' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De mannen van De Oranjewinter moesten het flink ontgelden bij Gijs Groenteman. Die was niet alleen boos dat er 'onflatteuze' foto's van hem verschenen in de talkshow, maar vond het ook raar dat die 'mannen uit het gesticht' suggereerden dat hij samen met Marcel van Roosmalen HLF8 moet gaan presenteren. Johan Derksen zit klaar om Groenteman flink aan te pakken: "Gijs staat alleen maar lelijk op foto's, want hij is lelijk! [...] Met zo'n hoofd kun je niet op tv!" Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van De Oranjewinter moesten het flink ontgelden bij Gijs Groenteman. Die was niet alleen boos dat er 'onflatteuze' foto's van hem verschenen in de talkshow, maar vond het ook raar dat die 'mannen uit het gesticht' suggereerden dat hij samen met Marcel van Roosmalen HLF8 moet gaan presenteren. Johan Derksen zit klaar om Groenteman flink aan te pakken: "Gijs staat alleen maar lelijk op foto's, want hij is lelijk! [...] Met zo'n hoofd kun je niet op tv!"

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV