Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben niets gemerkt van 'nare' sfeer bij 'DWDD' (Op1)

Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben niets gemerkt van 'nare' sfeer bij 'DWDD' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Astrid Joosten</em> en <em>Menno Bentveld</em> hebben niets gemerkt van 'nare' sfeer bij '<em>DWDD</em>' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. BNNVARA oud-gedienden Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben zelf ook als invaller 'De Wereld Draait Door' gepresenteerd en zijn er te gast geweest. Beide hebben niets van een 'nare' sfeer gemerkt. Menno was destijds aanwezig bij de uitzending waarin het geluidsincident zich voordeed waarvoor naderhand de geluidstechnicus werd uitgefoeterd, zoals is beschreven in het artikel. Menno heeft er niets van meegekregen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben niets gemerkt van 'nare' sfeer bij 'DWDD' (Op1)

BNNVARA oud-gedienden Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben zelf ook als invaller 'De Wereld Draait Door' gepresenteerd en zijn er te gast geweest. Beide hebben niets van een 'nare' sfeer gemerkt. Menno was destijds aanwezig bij de uitzending waarin het geluidsincident zich voordeed waarvoor naderhand de geluidstechnicus werd uitgefoeterd, zoals is beschreven in het artikel. Menno heeft er niets van meegekregen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV