Noa Vahle spreekt ondeugende Louis van Gaal: 'Vind je mij er niet goed uitzien?'

Noa Vahle spreekt ondeugende Louis van Gaal: 'Vind je mij er niet goed uitzien?'

Noa Vahle was dinsdag aanwezig bij de uitlooptraining van het Nederlands elftal, een dag na de wedstrijd tegen Senegal. Daar sprak ze een ondeugende Louis van Gaal, die aan intermittent fasting blijkt te doen: "Vind je mij er niet goed uitzien?!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Noa Vahle</em> spreekt ondeugende <em>Louis van Gaal</em>: 'Vind je mij er niet goed uitzien?' Noa Vahle was dinsdag aanwezig bij de uitlooptraining van het Nederlands elftal, een dag na de wedstrijd tegen Senegal. Daar sprak ze een ondeugende Louis van Gaal, die aan intermittent fasting blijkt te doen: "Vind je mij er niet goed uitzien?!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. 'Wippie maken'Het paste in de ontspannen sfeer die Van Gaal maandag creëerde, want eerder vroeg hij zijn vrouw Truus al of die naar zijn hotelkamer wilde komen om 'een wippie' te maken. De spelersvrouwen en families waren maandag aanwezig bij de training, maar Noa kon onthullen dat dat van tijdelijke aard was: 's avonds lag iedereen weer 'gewoon' gescheiden in bed. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Wippie maken'
Het paste in de ontspannen sfeer die Van Gaal maandag creëerde, want eerder vroeg hij zijn vrouw Truus al of die naar zijn hotelkamer wilde komen om 'een wippie' te maken. De spelersvrouwen en families waren maandag aanwezig bij de training, maar Noa kon onthullen dat dat van tijdelijke aard was: 's avonds lag iedereen weer 'gewoon' gescheiden in bed.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's