NOS WK Voetbal: Marokko - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Marokko - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Marokko - Kroatië (WK voetbal)

NOS WK Voetbal: Marokko - Kroatië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 10.30 uur voorbeschouwing en om 11.00 uur live verslag van de wedstrijd Marokko - Kroatië in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Kunnen de Marokkanen stunten tegen de verliezend finalist van 2018? De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Marokkaanse NederlandersDe selectie van Marokko is een interessante om in de gaten te houden, want er gaan diverse Marokkaanse Nederlanders mee naar Qatar. Twee van hen - Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech - behoren ook tot de absolute sterspelers van het elftal. Verder gaan ook Sofyan Amrabat en Zakaria Aboukhlal, allebei geboren in Nederland, naar het WK. Oude selectieVoor veel Kroaten zal het WK van 2022 misschien wel het laatste wapenfeit als international zijn, want de selectie van Kroatië is aan de oude kant. Sterspeler (en aanvoerder) is nog altijd Luka Modrić, die al 154 interlands achter zijn naam heeft staan. Andere ervaren rotten als Ivan Perišić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Andrej Kramarić en Domagoj Vida komen ook in actie in Qatar. Bekijk ook Video: Hakim Ziyech blikt terug op halfjaar bij Chelsea: "Loopt niet zoals ik gehoopt had" Bekijk deze video » Video: Dirk Kuyt over Ziyech: "Mensen onderschatten de stap van Eredivisie naar Premier League" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 10.30 uur voorbeschouwing en om 11.00 uur live verslag van de wedstrijd Marokko - Kroatië in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Kunnen de Marokkanen stunten tegen de verliezend finalist van 2018? De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Marokkaanse Nederlanders
De selectie van Marokko is een interessante om in de gaten te houden, want er gaan diverse Marokkaanse Nederlanders mee naar Qatar. Twee van hen - Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech - behoren ook tot de absolute sterspelers van het elftal. Verder gaan ook Sofyan Amrabat en Zakaria Aboukhlal, allebei geboren in Nederland, naar het WK.

Oude selectie
Voor veel Kroaten zal het WK van 2022 misschien wel het laatste wapenfeit als international zijn, want de selectie van Kroatië is aan de oude kant. Sterspeler (en aanvoerder) is nog altijd Luka Modrić, die al 154 interlands achter zijn naam heeft staan. Andere ervaren rotten als Ivan Perišić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Andrej Kramarić en Domagoj Vida komen ook in actie in Qatar.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV