NOS WK Voetbal: België - Canada eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: België - Canada eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: België - Canada eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd België - Canada in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Het is de eerste keer dat onze zuiderburen in actie komen op dit WK. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. VeteranenBelgië beschikte het afgelopen decennium over een gouden generatie, maar verder dan een derde plek op het WK van 2018 kwamen ze niet. Die gouden generatie krijgt nog één kans op eremetaal, want Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Kevin de Bruyne, Axel Witsel, Eden Hazard en Dries Mertens zijn de dertig (ruim) gepasseerd. Gaat het deze keer wél lukken? Terug van weggeweestVier jaar voor Canada, samen met Mexico en de Verenigde Staten, het WK zelf mag organiseren is het Noord-Amerikaanse land terug van weggeweest. Voor de eerste keer sinds 1986 - en voor de tweede keer in de geschiedenis - is Canada erbij op het WK voetbal. Veel potten zullen ze waarschijnlijk niet breken, maar met Alphonso Davies (Bayern München) hebben ze wel een levensgevaarlijke sterspeler in de gelederen. Bekijk ook Zien: St. Regis Hotel laat Nederlands elftal baden in ongekende luxe Bekijk deze video » Spelers Nederlands elftal gaan in gesprek met arbeidsmigranten WK Qatar Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 23 November 2022 om 20:52

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd België - Canada in Groep F van het WK voetbal in Qatar. Het is de eerste keer dat onze zuiderburen in actie komen op dit WK. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Veteranen
België beschikte het afgelopen decennium over een gouden generatie, maar verder dan een derde plek op het WK van 2018 kwamen ze niet. Die gouden generatie krijgt nog één kans op eremetaal, want Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Kevin de Bruyne, Axel Witsel, Eden Hazard en Dries Mertens zijn de dertig (ruim) gepasseerd. Gaat het deze keer wél lukken?

Terug van weggeweest
Vier jaar voor Canada, samen met Mexico en de Verenigde Staten, het WK zelf mag organiseren is het Noord-Amerikaanse land terug van weggeweest. Voor de eerste keer sinds 1986 - en voor de tweede keer in de geschiedenis - is Canada erbij op het WK voetbal. Veel potten zullen ze waarschijnlijk niet breken, maar met Alphonso Davies (Bayern München) hebben ze wel een levensgevaarlijke sterspeler in de gelederen.

Actuele video's

Meer actuele video's