Sterren in Concert: Mart Hoogkamer in Ahoy, deel 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren in Concert: Mart Hoogkamer in Ahoy, deel 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren in Concert: Mart Hoogkamer in Ahoy, deel 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de laatste aflevering van de vijfdelige serie Mart op de Piste is vanavond op NPO 3 een registratie te zien van het concert dat Mart Hoogkamer op 9 april 2022 in Rotterdam Ahoy gaf. Het moge duidelijk zijn: Hoogkamer is één van de populairste Nederlandse zangers van het moment. 'Ik ga zwemmen'Het concert dat Hoogkamer afgelopen voorjaar in Rotterdam Ahoy gaf is de grootste eigen show in de carrière van de 23-jarige zanger uit Leiden. Die stond in de zomer van 2021 bovenaan de hitlijsten met de meezinger 'Ik ga zwemmen'. Hoogkamer geeft in Ahoy een avondvullend concert waarin hij zowel repertoire van de laatste jaren als nieuwe nummers zal brengen. BierdouchesHoogkamer heeft het succes van 'Ik ga zwemmen' (nog) niet kunnen herhalen, want de nummers 'Neem er één van mij' en 'Bieber van de kroeg' (een samenwerking met rapper Donnie) bleven respectievelijk steken in de tipparade en op plaats 22 in de Top 40. De laatste maanden komt Hoogkamer vaker in het nieuws vanwege de frequente bierdouches die hij over zich heen krijgt bij optredens. Bekijk ook De Toppers over nieuwe concerten: Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en Donnie treden op Bekijk deze video » Mart Hoogkamer in tranen door bezoek broertje in Mart op de piste: ‘Voel me schuldig’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na de laatste aflevering van de vijfdelige serie Mart op de Piste is vanavond op NPO 3 een registratie te zien van het concert dat Mart Hoogkamer op 9 april 2022 in Rotterdam Ahoy gaf. Het moge duidelijk zijn: Hoogkamer is één van de populairste Nederlandse zangers van het moment.

'Ik ga zwemmen'
Het concert dat Hoogkamer afgelopen voorjaar in Rotterdam Ahoy gaf is de grootste eigen show in de carrière van de 23-jarige zanger uit Leiden. Die stond in de zomer van 2021 bovenaan de hitlijsten met de meezinger 'Ik ga zwemmen'. Hoogkamer geeft in Ahoy een avondvullend concert waarin hij zowel repertoire van de laatste jaren als nieuwe nummers zal brengen.

Bierdouches
Hoogkamer heeft het succes van 'Ik ga zwemmen' (nog) niet kunnen herhalen, want de nummers 'Neem er één van mij' en 'Bieber van de kroeg' (een samenwerking met rapper Donnie) bleven respectievelijk steken in de tipparade en op plaats 22 in de Top 40. De laatste maanden komt Hoogkamer vaker in het nieuws vanwege de frequente bierdouches die hij over zich heen krijgt bij optredens.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV