Johan Derksen grapt na klacht Hélène Hendriks over formaat dildo: 'Je bent mij gewend'

Johan Derksen grapt na klacht Hélène Hendriks over formaat dildo: 'Je bent mij gewend'

Wednesday 23 November 2022 om 08:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> grapt na klacht <em>Hélène Hendriks</em> over formaat dildo: 'Je bent mij gewend' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De heren van Vandaag Inside - tijdens het WK voetbal omgedoopt tot De Oranjewinter - hebben al regelmatig aandacht besteed aan de seksspeeltjes van EasyToys. Nu komen ze met een eigen dildo, en het allereerste exemplaar wordt door Johan Derksen overhandigd aan Hélène Hendriks. Die klaagt dat de dildo wat aan de kleine kant is, waarna Derksen messcherp antwoordt: "Ja, je bent mij gewend..." Wilfred Genee lijkt niet te weten wat hij moet zeggen: "Sjongejonge... Jongens, jongens, jongens, jongens... oi oi oi." Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De heren van Vandaag Inside - tijdens het WK voetbal omgedoopt tot De Oranjewinter - hebben al regelmatig aandacht besteed aan de seksspeeltjes van EasyToys. Nu komen ze met een eigen dildo, en het allereerste exemplaar wordt door Johan Derksen overhandigd aan Hélène Hendriks. Die klaagt dat de dildo wat aan de kleine kant is, waarna Derksen messcherp antwoordt: "Ja, je bent mij gewend..." Wilfred Genee lijkt niet te weten wat hij moet zeggen: "Sjongejonge... Jongens, jongens, jongens, jongens... oi oi oi."

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's