Op1 met Barbara Barend: is Oranje-keeper Andries Noppert een eendagsvlieg?

Op1 met Barbara Barend: is Oranje-keeper Andries Noppert een eendagsvlieg?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> met Barbara Barend: is Oranje-keeper <em>Andries Noppert</em> een eendagsvlieg? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een nieuwe volksheld is geboren. Andries Noppert, de doelman van het Nederlands elftal op dit WK, heeft onze harten gestolen - niet alleen met zijn optreden tegen Senegal, maar ook met het goudeerlijke interview dat hij na afloop gaf bij de NOS. Barbara Barend krijgt in Op1 de vraag of Noppert een eendagsvlieg is, maar dat is hij volgens haar zeker niet. Sterker nog: Noppert krijgt alleen maar meer vertrouwen als het goed blijft gaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 met Barbara Barend: is Oranje-keeper Andries Noppert een eendagsvlieg?

Een nieuwe volksheld is geboren. Andries Noppert, de doelman van het Nederlands elftal op dit WK, heeft onze harten gestolen - niet alleen met zijn optreden tegen Senegal, maar ook met het goudeerlijke interview dat hij na afloop gaf bij de NOS. Barbara Barend krijgt in Op1 de vraag of Noppert een eendagsvlieg is, maar dat is hij volgens haar zeker niet. Sterker nog: Noppert krijgt alleen maar meer vertrouwen als het goed blijft gaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV