De Oranjewinter: Hélène Hendriks speculeert over mogelijke aanslag op WK in Qatar

De Oranjewinter: Hélène Hendriks speculeert over mogelijke aanslag op WK in Qatar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: Hélène Hendriks speculeert over mogelijke aanslag op WK in <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De spelers van Iran werden dinsdag uitgebreid geprezen in De Oranjewinter. Zij weigerden mee te zingen met het volkslied uit protest tegen de verschrikkelijke situatie in hun land, waar honderden demonstranten zijn vermoord en nog veel meer gewond zijn geraakt. Iran lijkt tot alles in staat om de wereld af te leiden van de protesten in hun land, want Hélène Hendriks speculeerde over een mogelijke terreuraanslag tijdens het WK voetbal in Qatar. Die informatie komt van de Israëlische geheime dienst. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De spelers van Iran werden dinsdag uitgebreid geprezen in De Oranjewinter. Zij weigerden mee te zingen met het volkslied uit protest tegen de verschrikkelijke situatie in hun land, waar honderden demonstranten zijn vermoord en nog veel meer gewond zijn geraakt. Iran lijkt tot alles in staat om de wereld af te leiden van de protesten in hun land, want Hélène Hendriks speculeerde over een mogelijke terreuraanslag tijdens het WK voetbal in Qatar. Die informatie komt van de Israëlische geheime dienst.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV