Mart de Kruif sloopt VOG-plan van minister Conny Helder: 'Bureaucratisch gedrocht'

Mart de Kruif sloopt VOG-plan van minister Conny Helder: 'Bureaucratisch gedrocht'

Woensdag 23 november 2022 om 09:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Mart de Kruif</em> sloopt VOG-plan van minister <em>Conny Helder</em>: 'Bureaucratisch gedrocht' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na afloop van De Oranjewinter wil Mart de Kruif het met Wilfred Genee hebben over een bijzonder plan van minister Conny Helder voor Langdurige Zorg en Sport. Helder wil dat vrijwel alle volwassen betrokkenen bij het amateurvoetbal een VOG aanvragen. Dat is volgens De Kruif 'een bureaucratisch gedrocht': één op de driehonderd VOG's wordt geweigerd en bovendien komt de 'rotzooi' die de administratie met zich meebrengt weer bij de voetbalclubs te liggen. "Er is geen correlatie tussen het hebben van een VOG en kinderen misbruiken." Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na afloop van De Oranjewinter wil Mart de Kruif het met Wilfred Genee hebben over een bijzonder plan van minister Conny Helder voor Langdurige Zorg en Sport. Helder wil dat vrijwel alle volwassen betrokkenen bij het amateurvoetbal een VOG aanvragen. Dat is volgens De Kruif 'een bureaucratisch gedrocht': één op de driehonderd VOG's wordt geweigerd en bovendien komt de 'rotzooi' die de administratie met zich meebrengt weer bij de voetbalclubs te liggen. "Er is geen correlatie tussen het hebben van een VOG en kinderen misbruiken."

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's