BEAU: 'The Real Housewives of Amsterdam stomen hun vagina'

BEAU: 'The Real Housewives of Amsterdam stomen hun vagina'

Ze vormen een bont gezelschap: de dames van The Real Housewives of Amsterdam, vanaf donderdag te zien bij Videoland. Maria, Hella, Susanna, Kimmylien, Sheila, Cherry-Ann & Djamila proberen het classy te houden maar zijn dat allerminst. Twitter sprak dan ook schande van het ordinaire gezelschap dat dinsdagavond aanschoof bij Beau van Erven Dorens en onder andere in ging op het stomen van je vagina. Bekijk een deel van het gesprek hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 22 november. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv

BEAU: '<em>The Real Housewives of Amsterdam</em> stomen hun vagina' Ze vormen een bont gezelschap: de dames van The Real Housewives of Amsterdam, vanaf donderdag te zien bij Videoland. Maria, Hella, Susanna, Kimmylien, Sheila, Cherry-Ann & Djamila proberen het classy te houden maar zijn dat allerminst. Twitter sprak dan ook schande van het ordinaire gezelschap dat dinsdagavond aanschoof bij Beau van Erven Dorens en onder andere in ging op het stomen van je vagina. Bekijk een deel van het gesprek hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 22 november. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv De realityserie The Real Housewives of Amsterdam is vanaf donderdag te zien op Videoland. Lees ook onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam.
TV :
BEAU: 'The Real Housewives of Amsterdam stomen hun vagina'De realityserie The Real Housewives of Amsterdam is vanaf donderdag te zien op Videoland. Lees ook onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV