Live stream Japan - Spanje (WK voetbal)

Live stream Japan - Spanje (WK voetbal)

Kijk donderdag 1 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Japan - Spanje via de livestream hierboven.

Zondag spelen Spanje en Japan tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Japan - Spanje op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Japan - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Japan - Spanje is donderdag vanaf 20n.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Japan - Spanje</em> (WK voetbal) Kijk donderdag 1 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Japan - Spanje via de livestream hierboven. Zondag spelen Spanje en Japan tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Japan - Spanje op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Japan - Spanje De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Japan - Spanje (WK voetbal) Bekijk deze video » Japan - Spanje is donderdag vanaf 20n.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Japan - Spanje (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV