Hilarisch: vrouw met panter-tas niet bang voor ontsnapte serval (video)

Hilarisch: vrouw met panter-tas niet bang voor ontsnapte serval (video)

Woensdag 23 november 2022 om 13:07

Amsterdammers reageren nuchter op de serval die was ontsnapt en gevaarlijk kan zijn, zo bleek toen AT5 de straat op ging voor wat reacties: 'Lijkt m'n ex wel', zegt een van de voorbijgangers.

Panter-tas
Vervolgens geeft een oudere dame aan niet bang te zijn, omdat er sowieso genoeg roofdieren in het wild rond lopen. Is het feit dat ze een panter-tas draagt niet extra gevaarlijk, vraagt de verslaggever haar: 'Misschien denkt ie dat hij een neefje tegenkomt?'

Haar reactie zie je hieronder, in de video van AT5

Hilarisch: vrouw met panter-tas niet bang voor ontsnapte <em>serval</em> (video) Amsterdammers reageren nuchter op de serval die was ontsnapt en gevaarlijk kan zijn, zo bleek toen AT5 de straat op ging voor wat reacties: 'Lijkt m'n ex wel', zegt een van de voorbijgangers. Panter-tasVervolgens geeft een oudere dame aan niet bang te zijn, omdat er sowieso genoeg roofdieren in het wild rond lopen. Is het feit dat ze een panter-tas draagt niet extra gevaarlijk, vraagt de verslaggever haar: 'Misschien denkt ie dat hij een neefje tegenkomt?' Haar reactie zie je hieronder, in de video van AT5 Bekijk ook BEAU: Sinan Belhawi over serval, die vanaf 2024 verboden is Bekijk deze video » Sinterklaas Hans Teeuwen: 'Ik ben ook over grenzen gegaan' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's