Boodschappen doen gaat faliekant mis: 'Ik schaam me dood' Steenrijk, Straatarm

Boodschappen doen gaat faliekant mis: 'Ik schaam me dood' Steenrijk, Straatarm

Een rijk gezin en een arm gezin ruilen een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Dit sociale experiment valt de een lastiger dan de ander. Dit gezin onderschat de supermarkt prijzen flink en ondervindt dit wanneer het eigenlijk al te laat is; bij de kassa. "Dit gaat faliekant fout, ik heb voor twee dagen boodschappen en het is ver boven de 30 euro. Ik schaam me dood," aldus de geschokte moeder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Boodschappen doen gaat faliekant mis: 'Ik schaam me dood' <em>Steenrijk, Straatarm</em> Een rijk gezin en een arm gezin ruilen een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Dit sociale experiment valt de een lastiger dan de ander. Dit gezin onderschat de supermarkt prijzen flink en ondervindt dit wanneer het eigenlijk al te laat is; bij de kassa. "Dit gaat faliekant fout, ik heb voor twee dagen boodschappen en het is ver boven de 30 euro. Ik schaam me dood," aldus de geschokte moeder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm met influencers Jaimy en Mira, bekijk de beelden Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Jaimy en Mira (Temptation Island) halen geld op voor alleenstaande moeder Lianne (video) Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's