Pizza bakken voor dummies: 'Gewoon erin douwen' Lang Leve De Liefde

Pizza bakken voor dummies: 'Gewoon erin douwen' Lang Leve De Liefde

Het nieuwe koppel bij Lang Leve De Liefde wordt getest op hun kookkunsten. Pizza staat er op het menu, alleen gaan de voorbereidingen niet vanzelf. Het deeg valt uit elkaar en zij worden het niet eens over de toppings. Zij is gek van brie op een pizza, maar hij denkt daar duidelijk anders over. "Ah dat vind ik zo vies. Prima dat jij het eet maar ik hoef het niet," aldus haar date.

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Pizza bakken voor dummies: 'Gewoon erin douwen' <em>Lang Leve De Liefde</em> Het nieuwe koppel bij Lang Leve De Liefde wordt getest op hun kookkunsten. Pizza staat er op het menu, alleen gaan de voorbereidingen niet vanzelf. Het deeg valt uit elkaar en zij worden het niet eens over de toppings. Zij is gek van brie op een pizza, maar hij denkt daar duidelijk anders over. "Ah dat vind ik zo vies. Prima dat jij het eet maar ik hoef het niet," aldus haar date. Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Lana en Hidde zijn geen 'normale' burgers. Wordt het een stel? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV