Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video)

Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video)

Na een wat onstuimig jaar voor de familie Gillis, lijkt het momenteel beter te gaan. Peter Gillis geeft bij Shownieuws antwoord op deze vraag. Ook laat hij weten hoe het met Nicol gaat.

<em>Peter Gillis</em> vertelt hoe het gaat: &quot;Ondernemertje pesten&quot; (video) Na een wat onstuimig jaar voor de familie Gillis, lijkt het momenteel beter te gaan. Peter Gillis geeft bij Shownieuws antwoord op deze vraag. Ook laat hij weten hoe het met Nicol gaat. Ondernemertje"Hoge bomen vangen veel wind. Heb er nog niet minder door geslapen", aldus de camping eigenaar. Hij vertelt druk bezig te zijn met de opnames van een nieuw seizoen Massa is Kassa. Daarnaast geeft hij ook aan dat de media zijn situatie kennelijk beter kan schetsen dan hij zelf: "Ik noem het maar ondernemertje pesten." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Peter Gillis is fan van eigen Massa is Kassa-stresspoppen: "Die heb ik elke dag nodig" Bekijk deze video » Einde Massa is Kassa lijkt nabij: Imperium Peter Gillis op randje van de afgrond (video) Bekijk deze video » Zie: Peter Gillis opgelucht dat overvallers van zoon Mark vastzitten Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ondernemertje
"Hoge bomen vangen veel wind. Heb er nog niet minder door geslapen", aldus de camping eigenaar. Hij vertelt druk bezig te zijn met de opnames van een nieuw seizoen Massa is Kassa. Daarnaast geeft hij ook aan dat de media zijn situatie kennelijk beter kan schetsen dan hij zelf: "Ik noem het maar ondernemertje pesten."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV