Lang Leve De Liefde: Finn en Robin schilderen elkaars portret, maakt dat de stroeve start goed?

Lang Leve De Liefde: Finn en Robin schilderen elkaars portret, maakt dat de stroeve start goed?

Woensdag 23 november 2022 om 20:16

Finns initiële menusuggestie valt niet helemaal in goede aarde bij zijn date Robin: zij lust geen nacho's en geen bonen terwijl het juist zijn idee was een nacho-bonenschotel te gaan maken in Lang Leve De Liefde. Gaandeweg de date wordt het er niet beter op, een beetje ongemakkelijk wordt het wel. Misschien helpt het als Finn en Robin elkaars portret gaan schilderen...

Bekijk hieronder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Finn en Robin schilderen elkaars portret, maakt dat de stroeve start goed? Finns initiële menusuggestie valt niet helemaal in goede aarde bij zijn date Robin: zij lust geen nacho's en geen bonen terwijl het juist zijn idee was een nacho-bonenschotel te gaan maken in Lang Leve De Liefde. Gaandeweg de date wordt het er niet beter op, een beetje ongemakkelijk wordt het wel. Misschien helpt het als Finn en Robin elkaars portret gaan schilderen... Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Petra wil geen man zoals Melvin, die bevestiging nodig heeft Bekijk deze video » Pizza bakken voor dummies: 'Gewoon erin douwen' Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's