Politie woest op Sylvana Simons: "Zijn dag en nacht voor samenleving in de weer" (HLF8)

Politie woest op Sylvana Simons: "Zijn dag en nacht voor samenleving in de weer" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In de Kamer heeft Sylvana Simons zich negatief uitgelaten over de politie in Nederland en hoe zij optreden met stevig geweld. De politie is woest door de uitspraken van het Kamerlid: "Dat kwetst de politie organisatie terwijl ze dag en nacht voor de samenleving in de weer zijn", aldus Wim Groeneweg, voorzitter politiebond.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Politie woest op <em>Sylvana Simons</em>: &quot;Zijn dag en nacht voor samenleving in de weer&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In de Kamer heeft Sylvana Simons zich negatief uitgelaten over de politie in Nederland en hoe zij optreden met stevig geweld. De politie is woest door de uitspraken van het Kamerlid: "Dat kwetst de politie organisatie terwijl ze dag en nacht voor de samenleving in de weer zijn", aldus Wim Groeneweg, voorzitter politiebond. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's