Maxim Hartman over 'Beste klusser van Nederland': "Het is geen mishandeling" (HLF8)

Maxim Hartman over 'Beste klusser van Nederland': "Het is geen mishandeling" (HLF8)

Woensdag 23 november 2022 om 21:12

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Maxim Hartman zoekt voor bouwmarkt Hornbach de 'Beste klusser van Nederland'. Wie gaat er met de Gouden Hamer vandoor? Na verschillende voorrondes zijn de beste kandidaten over gebleven. Zaterdag is in de finale te zien hoe zij in drie dagen tijd een sloopwoning 'omvormen' en gingen daarbij heel diep. Toch is het geen mishandeling vertelt Maxim in HLF8. Vervolgens wordt er een fragment getoond waarin een van de kandidaten in tranen uitbarst: "Ik heb nog nooit zoveel stress gehad!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Maxim Hartman</em> over '<em>Beste klusser van Nederland</em>': &quot;Het is geen mishandeling&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Maxim Hartman zoekt voor bouwmarkt Hornbach de 'Beste klusser van Nederland'. Wie gaat er met de Gouden Hamer vandoor? Na verschillende voorrondes zijn de beste kandidaten over gebleven. Zaterdag is in de finale te zien hoe zij in drie dagen tijd een sloopwoning 'omvormen' en gingen daarbij heel diep. Toch is het geen mishandeling vertelt Maxim in HLF8. Vervolgens wordt er een fragment getoond waarin een van de kandidaten in tranen uitbarst: "Ik heb nog nooit zoveel stress gehad!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv De Beste Klusser van Nederland 2022 is zaterdag 26 november om 19:00 op Veronica te zien.
Talkshow :

De Beste Klusser van Nederland 2022 is zaterdag 26 november om 19:00 op Veronica te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's