Wilfred Genee en Johan Derksen houden in melige bui tijdens De Oranjewinter foute kersttrui aan

Wilfred Genee en Johan Derksen houden in melige bui tijdens De Oranjewinter foute kersttrui aan

Woensdag 23 november 2022 om 22:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> en <em>Johan Derksen</em> houden in melige bui tijdens <em>De Oranjewinter</em> foute kersttrui aan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee en Johan Derksen houden vanavond in De Oranjewinter hun foute kersttrui aan. Zij hebben deze zojuist voor de opnames van de kerstpromo van SBS6 gekregen. Deze afschuwelijke, weerzinwekkende trui zou Derksen zelf nooit kopen. Aangezien hij in een melige bui was stelde hij Wilfred voor om de trui aan te houden want, naar eigen zeggen, is Derksen over alle schaamte heen. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee en Johan Derksen houden vanavond in De Oranjewinter hun foute kersttrui aan. Zij hebben deze zojuist voor de opnames van de kerstpromo van SBS6 gekregen. Deze afschuwelijke, weerzinwekkende trui zou Derksen zelf nooit kopen. Aangezien hij in een melige bui was stelde hij Wilfred voor om de trui aan te houden want, naar eigen zeggen, is Derksen over alle schaamte heen.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's