Door René van der Gijp neemt gesprek aan tafel De Oranjewinter plotseling ordinaire wending

Door René van der Gijp neemt gesprek aan tafel De Oranjewinter plotseling ordinaire wending

Woensdag 23 november 2022 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Door <em>René van der Gijp</em> neemt gesprek aan tafel <em>De Oranjewinter</em> plotseling ordinaire wending Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp wil graag met de heren aan tafel bij De Oranjewinter bespreken wat hij gisteren toch heeft gezien bij het RTL programma Beau. Hij stuurt het gesprek ineens naar een heel andere kijk op dit Surinaams gebruik... Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

René van der Gijp wil graag met de heren aan tafel bij De Oranjewinter bespreken wat hij gisteren toch heeft gezien bij het RTL programma Beau. Hij stuurt het gesprek ineens naar een heel andere kijk op dit Surinaams gebruik...

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's