Tom Middendorp in Op1: Rusland probeert Oekraïense bevolking te breken

Tom Middendorp in Op1: Rusland probeert Oekraïense bevolking te breken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tom Middendorp</em> in <em>Op1</em>: Rusland probeert <em>Oekraïense</em> bevolking te breken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanavond balanceerde Oekraïne op de rand van een black-out zonder stroom. Tom Middendorp, oud-Commandant der Strijdkrachten, krijgt er de rillingen van: “Het is gruwelijk nu dat ook de doelen worden verlegd." Hij vervolgt: "De rest van Oekraïne wordt nu het doelwit om het economisch te ontwrichten, de bevolking te beïnvloeden. Een oprechte strategie om de weerstand te breken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Middendorp in Op1: Rusland probeert Oekraïense bevolking te breken

Vanavond balanceerde Oekraïne op de rand van een black-out zonder stroom. Tom Middendorp, oud-Commandant der Strijdkrachten, krijgt er de rillingen van: “Het is gruwelijk nu dat ook de doelen worden verlegd." Hij vervolgt: "De rest van Oekraïne wordt nu het doelwit om het economisch te ontwrichten, de bevolking te beïnvloeden. Een oprechte strategie om de weerstand te breken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV