Zien: René van der Gijp lacht om dronken man die in eigen urine valt

Zien: René van der Gijp lacht om dronken man die in eigen urine valt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> lacht om dronken man die in eigen urine valt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tja, het niveau van De Oranjewinter kan soms nogal dubieus zijn - maar wél erg grappig. Dat was woensdag ook het geval aan het einde van de uitzending, toen Wilfred Genee een filmpje liet zien van een plassende man. Het heerschap is overduidelijk onder invloed van de nodige alcoholische versnaperingen en dit verhaal kan dus ook niet goed aflopen. Dat gebeurt ook niet, want uiteindelijk valt hij in zijn eigen urine - tot grote hilariteit van René van der Gijp. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tja, het niveau van De Oranjewinter kan soms nogal dubieus zijn - maar wél erg grappig. Dat was woensdag ook het geval aan het einde van de uitzending, toen Wilfred Genee een filmpje liet zien van een plassende man. Het heerschap is overduidelijk onder invloed van de nodige alcoholische versnaperingen en dit verhaal kan dus ook niet goed aflopen. Dat gebeurt ook niet, want uiteindelijk valt hij in zijn eigen urine - tot grote hilariteit van René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV