NOS WK Voetbal: Portugal - Ghana eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Portugal - Ghana eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Portugal - Ghana eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Portugal - Ghana in Groep H van het WK voetbal in Qatar. De Portugese superster Cristiano Ronaldo hoopt nog één keer te schitteren op een eindtoernooi. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Erik ten HagCristiano Ronaldo was de afgelopen maanden veelvuldig onderwerp van gesprek. Erik ten Hag, de nieuwe trainer van Manchester United, maakte nauwelijks nog gebruik van de diensten van Ronaldo - die daar duidelijk niet van gediend was. Onlangs gaf hij nog een explosief interview aan Piers Morgan. De Portugese sterspeler, één van de allerbeste voetballers aller tijden, hoopt zijn criticasters de mond te snoeren op het WK. Mohammed KudusDe eerste wedstrijd van Portugal is tegen Ghana, dat met een uitstekende selectie in Qatar is geland. Blikvanger is Ajacied Mohammed Kudus, die een prima eerste seizoenshelft achter de rug heeft. Andere spelers om in de gaten te houden zijn broers André en Jordan Ayew (zoons van de legendarische Afrikaanse voetballer Abedi Pele). Opvallendste naam is misschien wel de halve Spanjaard Iñaki Williams, die voor Ghana heeft gekozen. Bekijk ook VI gemist? Wim Kieft over reserverol Ronaldo: 'Doet pijn aan mijn ogen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen kritisch op Cristiano Ronaldo: "Hij voetbalt niet meer als een sterspeler" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 24 November 2022 om 17:52

Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Portugal - Ghana in Groep H van het WK voetbal in Qatar. De Portugese superster Cristiano Ronaldo hoopt nog één keer te schitteren op een eindtoernooi. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Erik ten Hag
Cristiano Ronaldo was de afgelopen maanden veelvuldig onderwerp van gesprek. Erik ten Hag, de nieuwe trainer van Manchester United, maakte nauwelijks nog gebruik van de diensten van Ronaldo - die daar duidelijk niet van gediend was. Onlangs gaf hij nog een explosief interview aan Piers Morgan. De Portugese sterspeler, één van de allerbeste voetballers aller tijden, hoopt zijn criticasters de mond te snoeren op het WK.

Mohammed Kudus
De eerste wedstrijd van Portugal is tegen Ghana, dat met een uitstekende selectie in Qatar is geland. Blikvanger is Ajacied Mohammed Kudus, die een prima eerste seizoenshelft achter de rug heeft. Andere spelers om in de gaten te houden zijn broers André en Jordan Ayew (zoons van de legendarische Afrikaanse voetballer Abedi Pele). Opvallendste naam is misschien wel de halve Spanjaard Iñaki Williams, die voor Ghana heeft gekozen.

Actuele video's

Meer actuele video's