Shabu gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Shabu gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Shabu gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de prachtige familiedocumentaire Shabu te zien op NPO 2. In 2022 won Shabu op het Nederlands Filmfestival het Gouden Kalf voor beste lange documentaire. De film schetst een portret van de veertienjarige Shabu. JoyrideShabu (14) is een lieve, creatieve en streetsmart jongen uit Rotterdam-Zuid en de oogappel van zijn oma. Nadat hij tijdens een joyride haar auto total loss rijdt, is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het goed te maken, voordat zijn oma weer terugkomt van vakantie in Suriname. VerantwoordelijkheidDe vrienden en het vriendinnetje van Shabu gooien echter roet in het eten: zij slokken alle aandacht van de puber op, terwijl zijn oma boos blijft. Lukt het hem zijn familie, en vooral zijn oma, weer trots te maken? Een documentaire over een jongen die groter lijkt dan hij is, en over verantwoordelijkheid nemen voor je daden. Bekijk ook Rasti Rostelli is terug: docu The Show Must Go On te zien bij Videoland Bekijk deze video » Documentaire Louis: Louis van Gaal krijgt te horen dat hij prostaatkanker heeft Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de prachtige familiedocumentaire Shabu te zien op NPO 2. In 2022 won Shabu op het Nederlands Filmfestival het Gouden Kalf voor beste lange documentaire. De film schetst een portret van de veertienjarige Shabu.

Joyride
Shabu (14) is een lieve, creatieve en streetsmart jongen uit Rotterdam-Zuid en de oogappel van zijn oma. Nadat hij tijdens een joyride haar auto total loss rijdt, is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het goed te maken, voordat zijn oma weer terugkomt van vakantie in Suriname.

Verantwoordelijkheid
De vrienden en het vriendinnetje van Shabu gooien echter roet in het eten: zij slokken alle aandacht van de puber op, terwijl zijn oma boos blijft. Lukt het hem zijn familie, en vooral zijn oma, weer trots te maken? Een documentaire over een jongen die groter lijkt dan hij is, en over verantwoordelijkheid nemen voor je daden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV